logo
Danish

Monday 22nd of October 2018

Nyheder fra Fuglekøjen

Februarbrev 2015

Den sidste del af stien fra P-pladsen blev jævnet og belagt med flis i foråret 2014. En stor tak til Frits Brinch & sønner. Så nu håber vi, at stien ikke kræver den store vedligeholdelse i mange år fremover. Så kan I nemlig komme og besøge os tit og tager måske lidt franskbrød med?

 

Nettet på den fangarm hvor de nye ællinger vokser op i - og som var den første fangarm, der blev renoveret i begyndelsen af dette årtusinde - var begyndt at mørne og der var kommet store huller. Nettet er derfor blevet fjernet, da der var arbejdsdag i efteråret. Der er købt et nyt net, som Søren Vodbinder har lovet at lave klar til den kommende arbejdsdag her i foråret. Så er der kun nogle små puslerier tilbage på fangarmene, som vore mennesker kan lave i løbet af den kommende sommer.

 

Årets ællinger i 2014 - som er mine nevøer - har været meget tamme. De styrtede op til lågen, når Bjarne kom og fulgte i halen på Mogens, når han slog græs! Der er kun kommet en genmelding på en død slægtning, så resten af familien har det forhåbentlig godt et eller andet sted derude i naturen.

 

Der har ikke været helt så mange besøgende i 2014 som i året før, men det synes at gælde alle aktiviteter på Fanø. Det skyldes nok det pragtfulde sommervejr, hvor folk nærmest blev tvunget til at opholde sig på stranden for at få lidt kølighed. Ikke desto mindre har der igen i årets løb været en del rundvisninger for grupper og allerede nu er der bestillinger for den kommende sæson.

 

Datoerne for Åbent hus i 2015 er 06.06., 11.07., 18.07., 01.08. 19.09. og 15.10. Det er jo gratis at besøge vor fuglekøje og rundvisning for grupper kan bestilles for et mindre beløb.

 

Vor dejlige fuglekøje er jo også på Facebook, så hvis I er med der, foreslår vi, at I giver jeres venner et praj om at  Smyntes-godt-o  Fuglekøjen for at udbrede kendskabet til den - det fortjener den da!

 

Har I læst historien om ring nr. 28?? ellers se http://www.aldus.dk/fanoe/fuglekojer/cadiz/ eller læs den i Fuglekøjens Info-rum.

 

På gensyn og  med venlig hilsen  

 

Raptus and  

 

Margit fodre ænder